Vriendendag

Uit Vecht.nl
Ga naar: navigatie, zoeken

Uitnodiging voor de Vriendendag op zaterdag 10 mei 2014

S.P.V. opgeven voor 4 mei as. in verband met de lunch

(zie voor de betalingsgegevens hieronder)


De St. Vrienden van de Vecht nodigt u uit voor de Vriendendag op zaterdag 10 mei as. Dit jaar brengen we een bezoek aan het kasteel Loenersloot en maken we een wandeling in het park van het kasteel.

Vorig jaar is de restauratie van het kasteel afgerond en heeft de Stichting Kasteel Loenersloot het kasteel voor het eerst sinds zeven en halve eeuw opengesteld.


Het Utrechts Landschap voert het beheer uit van kasteel en park. Binnenkort zal ook de restauratie van het park worden afgerond. Vooruitlopend daarop worden wij als Vrienden van de Vecht zowel in het park als in het kasteel rondgeleid.


Wij verwelkomen u om 10.45 uur bij het kasteel. Adres: Rijksstraatweg 211, Loenersloot.


U treft bij aankomst bordjes aan met de aanwijzingen waar u kunt parkeren. Wij zorgen voor een eenvoudige lunch in het park of in de stal van boer Gijsbert Boele, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Het programma is in grote lijnen als volgt: voor de lunch kunt u deelnemen aan een rondleiding door het kasteel of een rondleiding in het park. In de middag wisselen de groepen, zodat u zowel het kasteel als het park op deze dag kunt bewonderen. Voor de Vrienden van de Vecht is de prijs voor deze dag 17,50 euro per persoon incl. lunch.


Betalingsgegevens: U kunt zich voor deze dag aanmelden door het bedrag van 17,50 euro over te maken op onze rekening bij de ING met nummer NL22INGB0000256092 tnv Vechtplassencommissie / Vrienden van de Vecht.

Bij voorkeur ontvingen wij ook graag uw aanmelding via aanmelden@vecht.nl.

NB: beschermers van het Utrechts Landschap krijgen een reductie van 3,50 euro op dit bedrag.


Wij hopen u te mogen verwelkomen.


Het bestuur van de stichting Vrienden van de vecht.